ИГРАЧКИ, ОДЕЯЛА И ЛАКОМСТВА ЗА НАД 150 ДЕЦА

IMG_0256

Децата от селата Белополци, Попско, Розино  и Планинец получиха подаръци с лакомства.

IMG_0243 IMG_0246 IMG_0247 IMG_0248 IMG_0256 IMG_0260 IMG_0269 IMG_0271 IMG_0279 IMG_0286 IMG_0295

Be the first to comment on "ИГРАЧКИ, ОДЕЯЛА И ЛАКОМСТВА ЗА НАД 150 ДЕЦА"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*